iBanFirst verkozen tot Fintech Scale-up van het jaar

Woensdag 24 oktober 2018 — Brussel – Het online betalingsplatform iBanFirst won maandag 22 oktober de ‘Fintech Scale-up van het Jaar’ award tijdens de jaarlijkse Fintech Belgium Summit in BOZAR in Brussel in het bijzijn van federale ministers Alexander De Croo (Digitale Agenda) en Johan Van Overtveldt (Financiën). iBanFirst, die via haar online betalingsplatform bedrijven toestaat betalingen en transacties uit te voeren in 25 buitenlandse valuta aan real-time wisselkoersen, won de award na een ‘pitch battle’ tegen vijf andere Fintech bedrijven: Digiteal, Bit4you, POM, Seraphin and Vadis Technologies.

iBanFirst beloond voor haar sterke groeiMet de ‘Fintech Scale up van het Jaar’ award erkent de vzw Fintech Belgium iBanFirst’s sterke groei in de laatste jaren. In 2018 heeft het in Brussel gevestigde bedrijf, ondermeer een kantoor geopend in Antwerpen. Sinds 2016 groeide het aantal medewerkers van iBanFirst van 16 naar 90 en zal het haar omzet in 2018 ongeveer verdubbelen in vergelijking met 2017.

iBanFirst ontving in 2017 een ‘Financial Innovation’ award en werd recent genomineerd als één van Deloitte’s ‘Technology Fast 50’ in 2018. Het maandblad Management Team vermeldde bovendien in September 2018 iBanFirst als een van de 10 Fintechs om in het oog te houden.

Patrick Mollard, Gedelegeerd bestuurder en Chief Operating Officer bij iBanFirst: “iBanFirst is verheugd met de bekroning tot ‘Fintech Scale-up van het Jaar’. Door in te spelen op de technologische revolutie kunnen wij voor bedrijven via ons betalingsplatform een reëel alternatief vormen voor een dienst die voordien alleen weggelegd was voor banken: betalingen en transacties in buitenlandse valuta. Bedrijven besparen door ons niet alleen geld uit, ze weten ook precies hoeveel ze moeten betalen, wat bij banken niet altijd het geval is. Deze award toont aan dat we beschouwd worden als een van de meest veelbelovende bedrijven in België en dat we een absolute voortrekkersrol hebben binnen de Fintech gemeenschap.”

, , , , , , ,

Back to blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *